Veckans rad (v.43)

Registrerat spel

Datum: 2010-10-30
Bana: Jägersro Tr
Spelform: V75, omg. 48

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  1
2  3, 8, 9, 11
3  8
4  1, 3, 6, 10
5  4, 13
6  3, 4, 5, 7, 9
7  2, 5, 9

480 rader x 1 x 0,50 kr = 
240,00 kr

Kvittonummer:


Bytt är bytt

Härmed förkunnas att undertecknad överlåter sitt nästa speltillfälle den 6 november till arkivansvarige Per Anders P Jönsson och därmed övertar dennes nästa speltillfälle den 13 november. Bytet har skett med anledning av utlandsvistelse och båda parter har samtyckt till bytet. Bytet är också noterat i travtorskas spelschema.

Vad gäller sorgebarnet Hägge som först glömde spela och därefter glömt att göra rätt för sig, är läget oförändrat. Trots pikning på hemsidan verkar karln gått under jorden och styrelsen planerar nu att ta i med hårdhandskarna. Ett förslag som just nu hanteras är att Hägge förvandlas till ständig chaufför på alla framtida travtorskkonferenser, ett straff som får anses jämbördigt med elektriska stolen. Den som lever får se men tills vidare fortsätter vi att vänta på att Hägge skall ta sitt förnuft till fånga och författa sin ursäkt.

På lördag styr Robban över tarvkupongen. Jag känner på mig att det blir pengar.

//Petter

Att glömma att man glömt

Ännu en vecka har avverkats med ännu en V75-omgång. Rickard Junior stod för spelandet och resulatet blev 4 rätt vilket tyvärr inte ger något klirr i kassan men vi knyter näven hårdare och tuffar vidare. Nästa vecka tar storebror tag i taktpinnen och han är givetvis sugen på att ta ledningen i familjeligan...

Värre än 4 rätt är dock det faktum att vår gode vän Hägge verkar ha misst sitt minne helt och hållet. Förra omgången stod han för ett litet snedsteg då han missade att lämna in någon rad och nu verkar han dessutom ha missat att göra rätt för sig. Reglerna är solklara på den här punkten och jag citerar ur travbolagets stadgar § 1.0:

"Vid tillfällig demens och därav bortglömt spelande tilldöms spelaren, enligt styrelsebeslut den 21/3 2010, att publicera en offentlig ursäkt på travtorskarnas hemsida under nästkommande vecka. Dessutom spelas för dubbel insats vid nästa speltillfälle. I statistiken sätts omgångens resultat till 0 rätt."

Dubbel insats nästa spelsväng har Hägge förvisso tid kvar att fullfölja då hans nästa speltillfälle inträder den 20 november men nästkommande vecka, då den offentliga ursäkten skulle ha publicerats, har passerat. Hur styrelsen skall handskas med dylika händelser återstår att se men tills vidare kan syndaren läsa och betrakta hur travtorsken P Jönsson hanterade sitt åläggande... Läs och njut här

Veckans rad (V.42)

Datum: 2010-10-23
Bana: Bergsåker


Avd Ordinarie hästar (Res.)

1: 1 Spik
2: 1,2,3,6,8
3: 1,2,3,6,7
4: 13 Spik
5: 3,5,6,7,9,12
6: 2,6,7
7: 7 Spik
Rickard

Veckans rad (v. 41)



Kanske blev den inledande omgången för fem veckor sedan för mycket för den gode Hägge då han trots djupt analyserande och travtidningsinköp inte lyckades öka på torskarnas kapital. Denna vecka drabbades han nämligen av det välkända "hjärnsläppet" och glömde helt sonika bort att spela. Han får nu stå med dumstrut och skämmas en smula och får därefter ta tag i de göråmål som § 1.0 i travtorskarnas bolagsstadgar påbjuder den som glömt att spela.

Grattis Jönsson!

Webbredaktionen vill på detta sätt uppmärksamma att Jönsson gjorde det riktigt bra i helgen då det på "Veckans rad"-rubriken inte finns något att anmärka. Rubriken följde alla de normer den skall och detta ska den gode Jösen givetvis ha Cred för.

Spelandet gick det dock sämre med. Den svåra omgången gjorde att Jönssons rad landade på 3 rätt vilket innebär ett fortsatt umgänge med glutenprodukterna i botten. Nästa vecka siktar Hägge på att bärga sina första travslantar i torsktröjan. Häng med då...
/Petter, med hopp om framtiden

Hägge + limpor = Inte sant efter nästa vecka?


Veckans rad (v.40)

Registrerat spel

Datum: 2010-10-09
Bana: Hagmyren
Spelform: V75, omg. 45

Avd Ordinarie hästar (Res.)
1 3
2 1, 6, 7
3 3, 5, 6, 8
4 6, 7, 9
5 3, 4, 6, 8, 13
6 4, 6, 7
7 2

540 rader

/Jönsson


Ordningen återställd!

Raljerandet om att göra rätt för titeln regerande mästare visade sig inte bara vara tomma ord. Med 4 stycken sexor á 34 kronor lämnade jag brödkorgen och tog mig ända upp i ligaledning! Grämer mig lite för att jag inte med fyra hästar lyckades pricka in Caddie Eagle i V75-6 när travprofessorn och tillika Gräddhyllanbon Slim Cardigan spikade, men å andra sidan fick han heller inte mer än sex rätt så vi får väl kalla det oavgjort...
I skrivande stund är det de tre "30-plussarna" som knaprar limpa men Jösen är sannolikt väldigt sugen på att ändra om i tabellen. Till helgen får vi svaret. Häng med då!

//Petter, som visar musklerna


RSS 2.0